onsdag 10 september 2014

Dagens outfit: Hösttrender

Nej vet ni vad, att nu är jag less på politiken. Alldeles utmattad, som körd genom en mangel faktiskt. Därför bestämmer jag att från och med nu ska detta vara en modeblogg! Ja, ni hörde rätt! Jag börjar med att göra ett inlägg om höstens trender:

Det klassiska kompositionsgreppet "jordgubben" har på denna bild bytts ut mot det mer djärva "bajskorven"
 
 
Linnet på bilden ovan är ett så kallat "crustlinne", tryckt för hand på secondhandtröja, och ett måste i höst. Den feministiska trenden som blåser genom Sverige i den milda septemberluften gör trycket- en textrad hämtad från låten "Feedback and distortion" av bandet Misantropic- helt rätt!
 
Nedtill klär du dig lämpligast i leggings, föreställande motiv med arbetarklassromantik. Det här ligger bara sååå rätt i tiden just nu, och är så hett att hjärtat nästan hoppar över ett slag från sin plats till vänster i bröstkorgen! Ett par avklippta jeansshorts över dessa och du är hemma!
 
Matcha denna edgy outfit med en tygpåse- gärna med djurrättsmotiv för att bredda utbudet av budskap! Accessoarerna bör även innefatta en dos nitar för den rätta känslan. Svettbandet runt handleden kan med fördel prydas av ännu ett feministmärke; vad gäller sådana är tumregeln "more is more" denna höst!
 
Du behöver givetvis iklä dig ett par kängor i syntetläder för att göra denna outfit komplett. Sådana utgör en bas i varje skohylla och är ett måste för såväl mysiga strandpromenader, svampplockning, antirasistiska motdemonstrationer och en svängom i moshpiten på valfri punkspelning.
 
Denna nya, fräscha modetrend väntas komma starkt redan nu i september och kan komma att bli en riktig långkörare med sin hoppingivande, folkliga och tidlösa framtoning. Stilen har kommit att kallas "PK chic", och är här för att stanna!
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Älskar! Du har en sån skön känsla för stil. Längtar redan tills du diskuterar höstens smink och hårtrender också.// Isabelle

    SvaraRadera